Úvodní stránka > Sladkosti > Špaldové BIO sušenky bez cukru

Špaldové BIO sušenky bez cukru

Recept od mé sestry, je tudíž vynikající 🙂

Potřebujeme:

  • 150 g hladké špaldové mouky (Bioharmonie)
  • 150 g celozrnné špaldové mouky
  • 200 g másla (rozpustit, nechat vychladnout)
  • 100 g rýžového sirupu
  • domácí marmeláda na slepení

Postup:

Z ingrediencí vypracovat hladké těsto (je možné použít i hnětací robot). Na 30 minut dát těsto do ledničky, pak na pomoučeném vále vykrajovat z 4-5mm silného plátu těsta různé tvary, pečeme na plechu potaženém pečícím papírem na 200°C do zlatova (horkovzdušná trouba) – tedy cca 10min.

 

Advertisements
Rubriky:Sladkosti
  1. Zatím nemáte žádné komentáře.
  1. No trackbacks yet.

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s

%d bloggers like this: